Fongogo, birey/şirket/sivil toplum kuruluşlarının proje/fikir/ürünleri için fon bulmalarını sağlayan pazar yeri olarak faaliyet gösterir ve Fongogo ile Hayallerinizi gerçeğe dönüştürür. Nasıl mı?

İşte Türkiye’de Kitle Fonlamasının öncüsü Fongogo’nun 4 ana faaliyet dikeyi!

Paya Dayalı Kitle Fonlaması: Bir nevi dijital melek yatırımcılık olan paya dayalı kitle fonlamasında fon arayan girişimciler, aradıkları fon karşılığında yatırımcılara şirketlerinin paylarını sunarlar. Yatırımcılar fonlama arayışındaki şirketlere yatırım yaparak bu şirketlerin gelecekteki başarılarına ortak olurlar.

Bağlantı: https://yatirim.fongogo.com/

Ödül Bazlı Kitle Fonlaması: Hayallerini gerçekleştirmek için açacağın tek seferlik Fongogo projesidir. Projen için aradığın miktara, belirlediğin süre içerisinde ulaştığında fon hesabında!

Bağlantı: https://fongogo.com/

Kumbara: Abonelik modeliyle, her ay devam eden destekler toplamaya aracılık eden Fongogo projesidir. Bu düzenli desteklerle hem ihtiyacın olan fona ulaşıp, hem de yeni üye ve takipçiler kazanabilirsin.

Bağlantı: https://fongogo.com/kumbara

Gogopazar: Girişimcilik yolculuğuna hedef fon belirlemeden, GogoPazar’da ürünlerini satarak devam et. Gogopazar, kitlesel fonlama ile ticarileşme arasındaki boşluğu kapayarak kampanya sonrası satış çözümü sunar.

Bağlantı: https://fongogo.com/gogopazar