Fongogo ekibinin önemli bir parçası olan Fongogo temsilcileri, gerek kitlesel desteğin gerekse Fongogo’nun daha fazla insana ulaşmasına yardımcı olarak bir çok projenin hayata geçmesine katkıda bulunuyorlar.

Peki kimdir bu temsilciler? Neler yaparlar?

İşte parlak Fongogo temsilcilerinden Alper Sezer. Gelin kendisini daha yakından tanıyalım:

Seni biraz tanıyalım 

Ben Alper Sezer, İstanbul Erkek Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisiyim.

TRT Haber’de yayınlanan, Serdar Kuzuloğlu’nun sunduğu “Sosyal Medya” televizyon programında 3 ay Editör Asistanı olarak staj yaptım. Ardından Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Medya ekibine dahil oldum ve bir yıldır üniversitenin sosyal medya stratejilerinin belirlenmesi ve kurumsal hesaplarının yönetilmesinde görev almaktayım. Bunun yanında üniversitenin kampüs gazetesi olan Dinamik Gazete ve dinamikgazete.com editörlüğünü üstlenmekteyim. Dijital pazarlama, sosyal medya ve dijital iletişim alanlarında kendimi geliştirmek istiyorum. Bu yüzden, tesadüfen karşılaştığım Fongogo’ya dahil olmak istedim.

aa

Neden Fongogo, neden temsilcilik?

Fongogo temsilcisi olarak kitlesel fonlama sisteminin tanıtımına yardımcı olmanın yanında; hedef kitlenin bir parçası olarak, doğru iletişim stratejileri belirlenmesine katkı sağlamak istiyorum. Proje sahiplerine ulaşmak, projelerin tanıtım faaliyetlerine destek olmak ve kitlesel fonlama sisteminin bilinilirliğini arttırmak için Fongogo’nun üniversite ağına katıldım. Böylece, içerisinde onlarca yeni girişim barındıracak  bir start-up içerisinde, bir projeyi hayata geçirmenin adımlarına farklı açılardan tanık olacağım.

Fongogo nasıl bir fark yaratacak?

Fongogo ile daha fazla insanın hayallerinin gerçekleşeceğini, yaratıcı projelerin birçok insanın desteği ile büyüyeceğini düşünüyorum. Türkiye’de henüz gelişmemiş bir sistem olan kitlesel fonlama, bir yatırımcıya ulaşma ve projeyi kabul ettirme hayaliyle son bulan girişimlerin gerçekleşmesi için çok ciddi bir fırsat. Bu ekosistemin büyümesi, aslında hepimizin ileride bir fikrimiz olduğunda kazançlı çıkması anlamına da geliyor.

Eğer siz de start-up, internet, sosyal medya vs. konularında ilgili ve heyecanlıysanız, Fongogo ailesine katılarak temsilcilerimizden biri olabilir, dinamik, yaratıcı ve eğlenceli bir ekiple çalışma fırsatı yakalayarak bu süreci bizimle deneyimleyebilirsiniz.

info@fongogo.com’a kendinizi tanıtan bir mail atarak işe başlayın. Yeni temsilcilerimizle tanışmayı dört gözle bekliyoruz!